Базовий Xiaomi 12 отримає 100-ватну зарядку

Китайська компанія Xiaomi готує до виходу нову флагманську серію, яка прийде на зміну торішній лінійці Mi 12. У серію Xiaomi 12 увійдуть кілька моделей і всі вони зможуть похизуватися найсучаснішими характеристиками, зокрема потужною зарядкою. Навіть базова модель Xiaomi 12 запропонує супершвидку зарядку, про що розповів авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station.

За даними джерела, базова версія Xiaomi 12 отримає велику батарею з підтримкою швидкого проводового заряджання потужністю 100 Вт. Якщо це справді так, то Xiaomi 12 стане першим базовим флагманом китайського бренду з підтримкою такої швидкої зарядки. Топові версії Xiaomi 12, за чутками, підтримуватимуть ще швидшу зарядку потужністю до 120 Вт.

Як очікується, до серії Xiaomi 12 крім базової версії увійдуть ще як мінімум дві моделі з приставками Pro і Ultra в назві. В основу нових флагманів ляже топовий чипсет Qualcomm Snapdragon 898. Він буде анонсований у рамках заходу Qualcomm Tech Summit 2021, який відбудеться з 30 листопада до 2 грудня. Також новим флагманам приписують OLED-екрани, виконані за технологією LTPO з використанням низькотемпературного полікристалічного кремнію, що дозволить реалізувати підтримку адаптивної частоти оновлення зображення від 1 до 120 Гц. Поставлятимуться смартфони з попередньо встановленою фірмовою прошивкою MIUI 13 на основі Android. Офіційний анонс MIUI 13 заплановано на кінець 2021 року. Приблизно в цей же час має дебютувати і базовий Xiaomi 12. А інші версії з’являться вже наступного року.





ІНШІ НОВИНИ