У Xiaomi з’явиться свій Galaxy Z Flip

Xiaomi виявилася серед тих, хто повірив у перспективність складаних смартфонів і слідом за Samsung, Motorola та Huawei випустила гнучкий мобільник. Першим став Xiaomi Mi Mix Fold, який коштує недешево і доступний тільки на ринку Китаю. Зупинятися на першому пристрої компанія не має наміру та працює над декількома складними апаратами.

За чутками, один із них стане удосконаленою версією Mi Mix Fold і його можуть показати до кінця цього року. А ще компанія планує випустити свій аналог Motorola Razr або Galaxy Z Flip 3. За даними мережевого інформатора Digital Chat Station, компанія вже тестує смартфон-розкладачку з гнучким дисплеєм.

Коли її варто чекати та якими характеристиками її нагородять, не повідомляється. Можна лише припустити, що новинка отримає гнучку OLED‑матрицю, додатковий мініатюрний дисплей на зовнішній стороні, чипсет Qualcomm і, можливо, компанія продовжить експеримент з підекранною камерою. Немає сумнівів, що Xiaomi намагатиметься встановити менший цінник, ніж пропонують конкуренти, щоб вигідно відрізнятися від них.





ІНШІ НОВИНИ