Samsung Galaxy S21 FE засвітився в Geekbench

У січні 2022 року, якщо вірити новим чуткам, південнокорейська компанія Samsung представить довгоочікуваний народний флагман Galaxy S21 FE, запуск якого вже неодноразово відкладався. І напередодні офіційного анонсу новинка засвітилася у бенчмарку Geekbench.

У базі даних популярного синтетичного тесту Geekbench було помічено Samsung Galaxy S21 FE з модельним номером SM-G990E. За результатами бенчмарку він набрав 1096 очок у одноядерному режимі та 3387 очок у багатоядерному. Такий результат йому забезпечив восьмиядерний чипсет, що складається з чотирьох ядер з тактовою частотою 2,21 ГГц, трьох ядер з тактовою частотою 2,81 ГГц та одного ядра з тактовою частотою 2,91 ГГц та доповнений 8 Гбайт оперативної пам’яті. Модель процесора в Geekbench не вказана але, судячи з усього, це фірмовий чипсет Samsung Exynos 2100. Працює апарат під управлінням мобільної операційної системи Android 11. Яка версія інтерфейсу користувача One UI буде встановлена ​​поверх Android, не уточнюється.

Як очікується, Samsung Galaxy S21 FE буде оснащений 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення зображення 120 Гц, 32-мегапіксельною селфі-камерою і потрійною основною камерою з головним датчиком на 12 мегапікселів, ультраширококутним об’єктивом та 8-мегапіксельною камерою з телеоб’єктивом. Автономну роботу смартфону забезпечить батарея на 4500 мАг із швидкою зарядкою потужністю 25 Вт через порт USB Type-C. За даними інсайдерів, офіційний анонс Samsung Galaxy S21 FE відбудеться 4 січня на спеціальному заході у рамках щорічної конференції споживчої електроніки CES 2022 у Лас-Вегасі. А у продаж він має надійти 11 січня, причому, без традиційних замовлень. Новинка буде випущена обмеженим тиражем та доступна лише на європейському ринку.





ІНШІ НОВИНИ