Розкрито розміри всіх чотирьох моделей iPhone 14

З моменту анонсу флагманської серії iPhone 13 минуло всього два місяці, а інсайдери вже обговорюють наступне покоління iPhone, яке побачить світ у 2022 році. У нову серію, відому як iPhone 14, увійдуть чотири моделі, щоправда, серед них не буде спадкоємця iPhone 13 mini. Джерела говорять, що Apple вирішила відмовитися від випуску компактного флагмана, оскільки попит на нього не виправдав очікувань компанії. Інсайдер LeaksApplePro розповів, які моделі увійдуть до серії iPhone 14.

За словами джерела, серія iPhone 14 включатиме чотири моделі, дві з яких будуть обладнані 6,1-дюймовими дисплеями, а дві інші — 6,7-дюймовими. Це буде 6,1-дюймовий iPhone 14, 6,7-дюймовий iPhone 14 Max, 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro та 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max. Перші дві моделі отримають екрани, виконані за технологією LTPS, а дві інші мають панелі, виготовлені за технологією LTPO з використанням низькотемпературного полікристалічного кремнію, що дозволить реалізувати функцію адаптивної частоти оновлення зображення від 1 до 120 Гц залежно від ситуації.

До речі, раніше про можливу відмову Apple від випуску iPhone 14 mini говорив авторитетний аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo). За його словами, остаточне рішення залежатиме від показників продажів iPhone 13 mini. І, схоже, попит на сучасний компактний флагман розчарував компанію.

Технічні характеристики нових iPhone нам поки що невідомі. Повідомляється лише, що в їх основу ляже фірмовий чипсет A16 Bionic, виконаний за 4-нанометровим технологічним процесом TSMC.





ІНШІ НОВИНИ