Samsung Galaxy A03 Core представлений офіційно: ультрабюджетний смартфон-довгожитель

Південнокорейська компанія Samsung вирішила розпочати новий тиждень з анонсу свого чергового ультрабюджетного смартфону, який став частиною серії Galaxy A. Новинка отримала назву Samsung Galaxy A03 Core і, незважаючи на низьку ціну, приємно вражає своїми характеристиками.

Обговорення Samsung Galaxy A03 Core, як завжди, почнемо із зовнішнього оснащення. На його лицьовій панелі встановлений 6,5-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+ та краплеподібним вирізом, в якому ховається 5-мегапіксельна фронтальна камера для селфі та відеозв’язку. На задній панелі розташована 8-мегапіксельна основна камера зі світлодіодним спалахом. Сам корпус нового смартфона Samsung виконаний із пластику, як і у переважної більшості бюджетних смартфонів.

В основу Samsung Galaxy A03 Core ліг восьмиядерний чипсет, у якого чотири ядра працюють на частоті 1,6 ГГц, а чотири інших мають тактову частоту 1,2 ГГц. Samsung не уточнює модель процесора але, судячи з характеристик, це Unisoc SC9863A. Компанію йому складають 2 Гбайт оперативної пам’яті. А для зберігання даних передбачено вбудований накопичувач на 32 Гбайт з можливістю розширення за допомогою карти пам’яті формату microSD, під яку передбачено окремий слот. Також є місце під дві SIM-картки.

Що стосується автономності нового смартфона Samsung, то за неї відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000. І, оскільки це бюджетний пристрій, потужність його зарядки обмежена 10 Вт.

Samsung Galaxy A03 Core пропонується у двох кольорах: чорному та синьому. Інформація про вартість та терміни початку продажів буде розкрита виробником трохи пізніше.





ІНШІ НОВИНИ