OnePlus 10 Pro вийде раніше призначеного терміну

Який китайський флагман варто віднести до найочікуваніших? У тому числі OnePlus 10 Pro. Ми вже писали про нього, демонструючи дизайн новинки, де елементом, що запам’ятовується, стане виконання основної камери. А ще в мережі з’явилося повідомлення, що компанія може випустити серію OnePlus 10 раніше ніж було заплановано.

Орієнтовний час виходу лінійки – кінець січня або початок лютого наступного року. Це через десять місяців з дня анонсу лінійки OnePlus 9. Відомий інформатор Max Jambor загалом підтвердив попередній вихід OnePlus 10 Pro, але лише для ринку Китаю. А ось глобальний реліз цієї моделі відбудеться приблизно за два місяці після її прем’єри на китайському ринку.

Можливо, ранній дебют новинок продиктований бажанням компанії не робити надто довгої паузи після релізу серії OnePlus 9. Цього року виробник не випустив OnePlus 9T і не хоче довгий час не діяти у флагманському сегменті.

За попередньою інформацією, OnePlus 10 Pro повинен отримати AMOLED-панель діагоналлю 6,7 дюйма частотою оновлення 120 Гц, акумулятор ємністю 5000 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 125 Вт і потрійну тильну камеру, де один з датчиків буде перископом.





ІНШІ НОВИНИ