Honor представить одразу дві моделі складних смартфонів на початку 2022 року

Авторитетний китайський інсайдер під ніком Changan Digital King поділився у соцмережі Weibo інформацією, що компанія Honor випустить одразу дві моделі смартфонів зі складними дисплеями у першому кварталі 2022 року.

За словами інсайдера, один із цих телефонів отримає форм-фактор розкладачки у стилі Galaxy Z Flip3, а інший – книжки, як Galaxy Z Fold3. Аналітик Росс Янг із DSCC стверджує, що Honor використовуватиме складні панелі BOE та Visionox.

Раніше передбачалося, що перший складний смартфон Honor схожий на Huawei Mate X2. Це не дивно, оскільки майже всі пристрої, випущені Honor після відокремлення від Huawei, як і раніше, нагадують продукти її колишньої материнської компанії. В основному це пов’язано з тим, що розробка гаджетів могла розпочатися, коли обидва бренди були єдиним цілим.

Офіційні назви майбутніх пристроїв китайського бренду залишаються загадкою, але інсайдери припускають, що вони будуть називатися Honor Magic Fold та Honor Magic Wing відповідно до нещодавно зареєстрованих товарних знаків бренду.





ІНШІ НОВИНИ