Realme GT 2 Pro стане одним із перших смартфонів на Snapdragon 8 Gen 1

У рамках саміту Qualcomm Tech Summit, що стартував напередодні, американський чипмейкер представив свій новий флагманський чип Snapdragon 8 Gen 1, про який ми розповідали раніше. Виробник пообіцяв, що перші смартфони на основі нового чипсету з’являться на ринку до кінця 2021 року, проте називати конкретні моделі він не став. Але раніше від інсайдерів ми дізналися, що в грудні дебютують Xiaomi 12 і Moto Edge X30, які стануть першими пристроями на новій флагманській платформі Qualcomm. Сьогодні стало відомо, що до них приєднається ще один смартфон. Його буде випущено китайським брендом Realme.

Сьогодні компанія Realme підтвердила майбутній запуск свого нового флагманського смартфону Realme GT 2 Pro і те, що він стане одним з перших смартфонів на основі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Також він буде обладнаний 6,51-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення зображення 120 Гц. У верхній частині дисплея буде передбачено невеликий отвір під 32-мегапіксельну фронтальну камеру для селфі та відеозв’язку. А на тильній стороні виробник встановить основну камеру з декількох датчиків, головний з яких матиме роздільну здатність 50 мегапікселів та підтримуватиме систему оптичної стабілізації зображення. Ще однією фішкою нового флагманського смартфона Realme стане акумулятор із підтримкою супершвидкої зарядки. Подейкують, що ємність батареї складе 5000 мАг, а потужність швидкого заряджання досягне рекордних 125 Вт. Швидка зарядка UltraDART дозволить блискавично заряджати смартфон, не витрачаючи на це навіть годину.

Точна дата виходу Realme GT 2 Pro наразі невідома. Його попередник Realme GT 5G дебютував у березні 2021 року, проте, судячи з того, що Realme почала натякати на вихід новинки вже зараз, вона буде представлена ​​менше ніж через рік після запуску попереднього покоління. Ми робимо ставку на грудень 2021 року або січень 2022 року.





ІНШІ НОВИНИ