В мережі з’явились реалістичні рендери Samsung Galaxy A73

Відомий мережевий інформатор @OnLeaks знову відзначився. Цього разу він показав те, як виглядатиме Samsung Galaxy A73, який має вийти у першому кварталі наступного року. Рендери демонструють, що щодо дизайну якихось кардинальних змін чекати не варто. Хіба що 3,5 мм роз’єм для навушників зник.

За даними джерела Galaxy A73 отримає корпус з габаритами 163,8 х76х7, 6 мм і, судячи з усього, як матеріал використовується glastic. На передній панелі встановили дисплей з тонкими рамками та круглим отвором під селфі-камеру. Датчик відбитка вбудований в дисплей, що вказує на те, що тип екрану AMOLED. На тильній стороні встановили прямокутний блок основної камери із чотирма датчиками зображення.

Очікується, що Samsung Galaxy A73 запропонує дисплей діагоналлю 6,7 дюйми роздільною здатністю FullHD+, чипсет Snapdragon 750G, акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг зі швидкою 33-ватною зарядкою. Працювати смартфон повинен під керуванням операційної системи Android 12 з оболонкою One UI 4. Обіцяють 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб постійної, як головне в основній камері буде використовуватися датчик зображення роздільною здатністю 108-мегапікселів.





ІНШІ НОВИНИ