Moto Edge X30 вже завтра і ось у яких забарвленнях

Завтра відбудеться прем’єра Moto Edge X30 і стане зрозуміло, так хто ж із виробників отримав право першим випустити флагман із Snapdragon 8 Gen 1. Є всі підстави вважати, що саме смартфон Motorola візьме цей титул. А ще завтра нам обіцяють анонс realme GT 2 Pro, який має також отримати найновіший процесор від Qualcomm. Але ціла низка профільних видань вважають, що сам смартфон завтра не покажуть, а компанія лише оголосить про час його прем’єри і зараз вона лише намагається зірвати якомога більше хайпу на цій темі.

Як виглядатиме Moto Edge X30 вже відомо, але сьогодні компанія вирішила закріпити наші знання та виклала офіційні прес-зображення смартфону. Вони дають розуміння, що в палітрі кольору крім синьо-зеленого кольору запропонують перламутровий відтінок. Самі кольори виглядають досить ефектно на промо-зображеннях.

Нагадаємо, що на день раніше ми дізналися, що Moto Edge X30 вийде у двох версіях, де одна запропонує підекранну камеру. Компанія вже встигла підтвердити наявність нового флагманського чипа Qualcomm, фронтальної камери на 60-мегапікселів та потрійної тильної, де два датчики будуть роздільною здатністю 50 Мп та запропонують оптичний стабілізатор.

Смартфону приписують 144-герцевий OLED-дисплей із вбудованим у нього сканером відбитків пальців, акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг, швидку зарядку потужністю 68 Вт та операційну систему Android 12 із фірмовою оболонкою від виробника. Продаж Moto Edge X30 компанія планує розпочати 15 грудня.





ІНШІ НОВИНИ