Стали відомі характеристики Realme GT 2 Pro

Завтра буде нудно. На сцену вийдуть Moto Edge X30 та realme GT 2 Pro. Якщо у частині повноцінного анонсу першого смартфона немає жодних сумнівів, то ось чи справді завтра дебютує новинка від Realme – є певний скепсис. Але ось сумніватися в тому, що ця модель все ж таки з’явиться на ринку, не доводиться. Сьогодні відомий інформатор Digital Chat Station зробив свій внесок у розсекречення характеристик новинки.

За його даними Realme GT 2 Pro буде володарем 120-герцового дисплея діагоналлю 6,7 дюйма і роздільною здатністю QuadHD+, платформи Snapdragon 8 Gen 1 і передньої камери роздільною здатністю 32-мегапікселя. Обіцяє він наявність технології швидкого заряджання потужністю 65 Вт і на тильній стороні встановлять два датчики роздільною здатністю 50-мегапікселів, а також телеоб’єктив. Система оптичної стабілізації зображення до основної камери додається. За іншими даними, ємність акумуляторної батареї тут складе 5000 мАг.

Що ж, характеристики виглядають як флагманський пристрій і це цілком може виявитися по-справжньому преміальний продукт від Realme. Йому б ще стереодинаміки, бездротову зарядку та захист від води, і можна буде вважати, що народження флагмана відбулося. Чекаємо на завтрашній день, щоб більше дізнатися про новинку.





ІНШІ НОВИНИ