Samsung Galaxy A53 показали у всій красі

Samsung знаходиться серед тих, хто любить потролити Apple і пройтися нею. Був у «кар’єрі» південнокорейського гіганта момент, коли він висміював відмову в iPhone від 3,5 мм роз’єм для навушників. Але після виходу Samsung Galaxy Note 10 компанія по-тихому видалила весь контент, де вона сміялася над Apple у цьому плані. Тепер південнокорейська компанія і сама активно проводить кампанію відмови від 3,5 аудіороз’єму.

Кількість пристроїв Samsung, власники яких повинні будуть терпіти тягар позбавлення міні-джеку, множиться. Наступний на черзі – Samsung Galaxy A53. У мережу виклали рендери смартфона, які вказують на те, що він втратить гнізда для підключення дротових навушників.

У плані дизайну у новинці видно наступність із попередником. Galaxy A53 отримав дисплей із досить тонкими рамками. На задній панелі встановили прямокутний блок основної камери, який містить чотири датчики зображення. Нижній торець став притулком для динаміка, слота для SIM-карт та карт microSD, а також роз’єму USB Type-C.

За наявною інформацією, Samsung Galaxy A53 повинен дебютувати в першому кварталі наступного року, отримає AMOLED‑дисплей діагоналлю 6,5 дюйми роздільною здатністю FullHD+ і частотою оновлення 120 Гц, фронтальну камеру на 32 Мп і головним в основній камері виступатиме сенсор на 64 Мп. Працювати новинка повинна під керуванням операційної системи Android 12 із фірмовою оболонкою One UI 4.0.





ІНШІ НОВИНИ