Напередодні анонсу розкрито всі характеристики Samsung Galaxy S21 FE

Представлена ​​на початку цього року серія Samsung Galaxy S21 включає три моделі: базову Galaxy S21 і топові Galaxy S21 Plus і Galaxy S21 Ultra. Ще в середині року до них мав приєднатись четвертий смартфон. Йдеться про Samsung Galaxy S21 FE, який називають не інакше як “народний” флагман. Його прем’єра вже не раз переносилася, зокрема через виробничі проблеми та дефіцит чипів. Однак тепер через місяці очікувань та кілька переносів компанія Samsung все-таки вирішила представити публіці Galaxy S21 FE. Прем’єру новинки призначено на січень 2022 року.

До анонсу Samsung Galaxy S21 FE залишився лише місяць. І напередодні запуску інсайдери злили до мережі повні характеристики новинки. Невідомою поки що залишається лише точна вартість нового смартфона. Але про все по порядку.

За даними інсайдерів, Samsung Galaxy S21 FE буде обладнаний 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення зображення 120 Гц. Зверху по центру буде невеликий отвір під фронтальну камеру з роздільною здатністю 32 мегапікселі для селфі та відеозв’язку. На тильній стороні виробник встановить 12-мегапіксельну основну камеру у поєднанні з 12-мегапіксельним модулем з ультраширококутним об’єктивом та 8-мегапіксельною камерою з телеоб’єктивом для 3-кратного оптичного збільшення.

В основу «народного» флагмана ляже чипсет Qualcomm Snapdragon 888 або Exynos 2100 (залежно від регіону продажів. Компанію процесору складуть 6 або 8 Гбайт оперативної та 128 або 256 Гбайт вбудованої пам’яті. Що стосується програмного забезпечення, то смартфон буде поставлятися з новою системою Android 12 на борту.А автономну роботу йому забезпечить акумуляторна батарея ємністю 4370 мАг з функцією швидкої проводної зарядки на 25 Вт і швидкої бездротової на 15 Вт.





ІНШІ НОВИНИ