Google почне звільняти невакцинованих працівників

Компанія Google відправить всіх працівників, які не пройшли вакцинацію, до примусової відпустки, а потім звільнить, якщо вони не почнуть дотримуватися нових правил щодо COVID-19.

Відповідно до внутрішньої записки, отриманої CNBC, співробітники Google зобов’язані до 3 грудня завантажити сертифікати про вакцинацію в робочий профіль або отримати дозвіл на звільнення від щеплення з медичних чи релігійних причин. Компанія заявляє, що будь-хто, хто не виконає цю постанову до 13 січня, буде відправлений спочатку в 30-денну оплачувану відпустку, потім в неоплачувану відпустку на строк до шести місяців, після чого їх звільнять.

Представник Google Лора Лі Еріксон підтвердила The Verge нову політику щодо вакцинації:

«Як ми вже заявляли раніше, наші вимоги до вакцинації — один із найважливіших способів забезпечення безпеки наших співробітників та забезпечення безперебійної роботи наших служб. Ми прагнемо зробити все можливе, щоб допомогти з вакцинацією нашим співробітникам, і твердо дотримуємось нашої політики вакцинації».

Співробітники компанії, що працюють на віддаленні, також зобов’язані пройти вакцинацію або надати довідки про звільнення з медичних причин.





ІНШІ НОВИНИ