Xiaomi підтвердила анонс Redmi K50 із найновішим чипсетом

Не секрет, що суббренд Xiaomi готує до анонсу серію Redmi K50, а випустити її мають на початку наступного року. Очікується, що в рамках нової лінійки вийде щонайменше чотири моделі, які відрізнятимуться апаратними платформами. Виробник воліє використовувати продукти від Qualcomm та MediaTek. Присутність одного з топових тайванських процесорів підтвердила сьогодні сама компанія.

Сьогодні вона опублікувала на своїй сторінці у Weibo тизер, де вона повідомила, що випустить у наступному році Redmi K50, який матиме у своїй основі чипсет Dimensity 9000. Передбачається, що володіти цим 4-нанометровим процесором буде ігровий Redmi K50 Gaming Edition. До речі, про своє бажання випустити смартфон із цим чипом, заявила і Vivo.

Нещодавно стало відомо, що цей смартфон удостоїться плоскої OLED-панелі з урізаною фронтальною камерою і висувними курками. Передбачається, що Redmi K50 Gaming Edition вийде у двох версіях, що відрізняються апаратною платформою: Dimensity 9000 та Dimensity 7000. Остання варіація орієнтована виключно на ринок Китаю. Варіант з 4-нанометровим чипсетом повинен вийти на глобальний ринок як POCO F4 GT.





ІНШІ НОВИНИ