Google анонсувала вихід Android Go на основі Android 12

Цього року інтернет-гігант Google анонсував свою нову операційну систему Android 12. Але й про одягнену прошивку Android Go він теж не забуває. Буквально сьогодні компанія оголосила, що Android Go, створена спеціально для малопотужних бюджетних пристроїв, буде оновлена ​​до Android 12.

Зараз Android Go, що є «полегшеною» версією фірмового програмного забезпечення Google, заснована на Android 11. Але в планах Google її оновлення до Android 12. Запуск нової версії Android Go відбудеться на початку наступного року. Вона, як стверджує Google, отримає більш швидкий, розумний та безпечний інтерфейс. Анімація стане більш плавною, а швидкість запуску програм зросте на 30%. Також нова версія операційної системи для бюджетних смартфонів заощаджуватиме заряд батареї та сховища, переводячи програми, які не використовувалися протягом тривалого часу, у сплячий режим. Успадкує нова версія Android Go та інші особливості повноцінного Android 12, у тому числі нову панель управління конфіденційністю та оновлену програму Files Go.

Оголошуючи про запуск Android Go на Android 12, компанія розповіла про чисельність користувачів полегшеної версії ОС. За даними Google, зараз смартфонами на платформі Android Go користуються понад 200 мільйонів людей у ​​всьому світі.





ІНШІ НОВИНИ