Xiaomi 12 Ultra: названо час виходу флагмана з потужною системою камер

Цього тижня були представлені Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12X, продажі яких стартували вчора. Вже звично прозвучала заява компанії, що новинки припали до душі і за ними вишикувалися черги. Перші партії пристроїв було розкуплено за лічені хвилини. Скільки всього було продано смартфонів серії Xiaomi 12, компанія не повідомляє, але хизується тим, що 5 хвилин вистачило, щоб продати їх на загальну суму $283 млн.

На цьому низка прем’єр у лінійці Xiaomi 12 не завершиться. Цього року на нас чекає мінімум ще один реліз — Xiaomi 12 Ultra, який стане преміальним флагманом компанії. Виробник мовчить, коли він має намір показати новинку і на допомогу приходять інсайдери, готові розкрити час релізу. Свій прогноз дав Digital Chat Station, який часто точний у своїх прогнозах.

За його інформацією, Xiaomi 12 Ultra мають подати після 1 лютого. В якості рубежу вибрано дату Китайського Нового року. Його китайці планують святкувати до 15 лютого, а значить, раніше за другу половину лютого смартфон очікувати не варто.

Серед головних фішок Xiaomi 12 Ultra називають основну камеру, яка повинна запропонувати чотири датчики та оптику Leica. В якості головного обіцяють датчик на 50 Мп Samsung GN5, йому асистуватимуть три модулі: один роздільною здатністю 48 Мп і два – 50 Мп. Серед них обіцяють парочку перископічних сенсорів з підтримкою 5-кратного та 10-кратного зуму.

Можна не сумніватися, що Xiaomi 12 Ultra запропонує 120-герцевий AMOLED-дисплей роздільною здатністю QuadHD+, платформу Snapdragon 8 Gen 1, до 12 Гб оперативної пам’яті і до 512 Гб постійної, акумулятор ємністю не менше 4500 мАг з дротом.





ІНШІ НОВИНИ