Майже анонс OnePlus 10 Pro: глава компанії виклав перелік характеристик

Ось уже досить тривалий час по мережі “гуляють” чутки про те, яким буде OnePlus 10 Pro. Все завдяки мережевим інформаторам, які черпають натхнення у постачальників комплектуючих або інших джерел постачання. Але сталося так, що подробиці про OnePlus 10 Pro розкрила сама компанія. Мабуть порахувавши, що гірше не буде, адже все, про що вона повідомила, було відомо і раніше завдяки техно-шпигунам.

Глава компанії Піт Лау опублікував перелік параметрів, які отримає новинка. Він підтвердив присутність Snapdragon 8 Gen 1, LTPO-дисплея з частотою оновлення 120 Гц, акумулятора ємністю 5000 мАг, швидкої зарядки на 80 Вт і бездротовою потужністю 50 Вт.

Буде NFC, стереодинаміки, підтримка Bluetooth 5.2, оперативна пам’ять LPDDR5, флеш-накопичувач UFS 3.1, селфі-модуль на 32 Мп та потрійна тильна камера 48 Мп + 50 Мп + 8 Мп. Підтвердив топ-менеджер і те, що в Китаї OnePlus 10 Pro буде доступний з оболонкою ColorOS 12 на базі Android 12, а на світовий ринок він прийде з інтерфейсом OxygenOS 12.

Якщо придивитися, то можна помітити, що по більшості параметрів за винятком набору датчиків в основній камері, програмного забезпечення, потужності швидкої зарядки та присутності бездротової зарядки, OnePlus 10 Pro дуже схожий на realme GT 2 Pro, який був представлений вчора. Враховуючи родинні зв’язки двох брендів, які стали вихідцями Oppo і є частиною дружної родини BBK, особливо здивування така схожість не викликає. Залишається тільки з’ясувати, якою буде націнка за ряд прокачених параметрів.





ІНШІ НОВИНИ