Розкрито характеристики Samsung Galaxy S22+

Незабаром південнокорейська компанія Samsung має представити свою нову флагманську серію Galaxy S22. До неї увійдуть щонайменше три моделі, у тому числі наступник Samsung Galaxy S21+. Йдеться про Samsung Galaxy S22+, рендери та технічні характеристики якого вже просочилися до Мережі.

Відомий індійський інсайдер Ішан Агарвал поділився офіційними рендерами Samsung Galaxy S22+, а заразом розсекретив ключові специфікації нового флагманського смартфона з Південної Кореї. Судячи з фото, новий флагман буде оснащений великим дисплеєм типу Infinity-O з невеликим O-подібним вирізом у верхній частині дисплея та вузькими рамками по краях. На правій грані будуть розташовані кнопки регулювання гучності та клавіша живлення. А ззаду можна побачити три камери, вирівняні по вертикалі і доповнені світлодіодним спалахом. Варто визнати, що цього року тотального редизайну серії Samsung Galaxy S чекати не варто, компанія просто оновить зовнішній вигляд нових флагманів, а в цілому вони будуть схожі на серію Galaxy S21.

Що ж до технічних характеристик Samsung Galaxy S22+, то інсайдер приписує йому фірмовий флагманський чипсет Exynos 2200 (для європейського ринку), а також акумуляторну батарею ємністю 4500 мАг з функцією швидкої провідної зарядки потужністю 45 Вт. На деяких інших ринках смартфон поставлятиметься з чипсетом Snapdragon 8 Gen 1 від Qualcomm. Також Plus-версія нового флагмана Samsung отримає екран з піковою яскравістю до 1750 ніт.





ІНШІ НОВИНИ