Exynos 2200 vs Snapdragon 8 Gen 1: порівняння продуктивності

Випуск флагмана на власному чипі – питання престижу для Samsung. Ми знаємо, що до складу процесора Exynos 2200 входить відеоприскорювач від AMD, який має стати одним із найбільш високопродуктивних. Принаймні на це серйозно розраховувала Samsung. Вже скоро ми зможемо точно відповісти на запитання чи справдилися очікування компанії чи ні.

Але поки до анонсу перших пристроїв з Exynos 2200 залишається час, мережеві інформатори продовжують давати свої прогнози, чим може завершитися битва нового твору Samsung з Snapdragon 8 Gen 1. Так, видання Phonearena опублікувало звіт, де два чипи порівняли за підсумками тесту Geekbench. На ринг вийшли дві версії Samsung Galaxy S22 Ultra, де SM-S908U – модифікація з SoC Snapdragon 8 Gen 1 і SM-S908B – варіант з Exynos 2200.

Результати випробувань показали, що в частині продуктивності в багатоядерному тесті, флагман з фірмовим чипом незначно перевершив свого суперника, набравши 3508 балів проти 3462 у Snapdragon 8 Gen 1. А ось в одноядерному тесті програв з результатом в 1226 балів. Йдеться виключно про процесорну потужність, і дані не відображають того, на що здатні графічні чипи обох однокристальних систем.





ІНШІ НОВИНИ