Nokia G21 показали на прес-рендерах

Ось уже понад п’ять років HMD Global займається випуском смартфоном під брендом Nokia. Повернути марку на ринок вдалося, але стати виробником бестселерів ні. Виходить потік безликих і конкурентоспроможних пристроїв. Є вірогідність, що Nokia G21 стане одним з них.

Кілька днів тому інформацію про цей смартфон було виявлено в базі даних Geekbench, а тепер його зображеннями з широкою аудиторією поділився відомий інформатор Роланд Квандт. Нам показали апарат у трьох кольорах: коричневому, світло-зеленому та темно-зеленому. Оформлення передньої панелі видає Nokia G21 представника когорти доступних пристроїв, де прийнято пропонувати краплю-виріз під фронтальну камеру і масивне підборіддя.

Тильна панель Nokia G21 пластикова та текстурована. Запропонували овальний блок основної камери з трьома датчиками зображення і напис на ньому не залишає сумнівів, що головним буде виступати сенсор на 50-мегапікселів. На правій грані видно гойдалку регулювання гучності і кнопку живлення, поєднану зі сканером відбитків пальців.

Відомо, що Nokia G21 запропонує чип UNISOC T606, що працює на частоті 1,61 ГГц, 4 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб постійної, 6,5-дюймовий дисплей роздільною здатністю HD+ та операційну систему Android 12.





ІНШІ НОВИНИ