AnTuTu назвала найпродуктивніші смартфони за підсумками першого місяця 2022 року

Минулого року Qualcomm і MediaTek представили нові процесори та платформи, що набули широкого поширення у смартфонах. На ринку посилилася конкуренція і у виборі цікавих моделей не бракує. Для когось у цій ситуації доречним знати, які смартфони найпродуктивніші на ринку. Адже все пізнається в порівнянні.

І тут на допомогу приходить бенчмарк AnTuTu, розробники якого постійно публікують свої рейтинги найпотужніших рішень. З топ-10 для ринку Китаю ми вже знайомили вас, а тепер настав час дізнатися про розміщення сил на глобальному ринку за підсумками січня 2022 року.

Якщо в китайському чарті найпродуктивніших флагманів вже є тотальне домінування пристроїв із Snapdragon 8 Gen 1, то до глобального ринку ця тенденція докотиться трохи згодом. Зараз лідером став Xiaomi 12 Pro, єдиний представник нового покоління топових пристроїв з Snapdragon 8 Gen 1 у цьому рейтингу. До заповітної позначки в 1 млн «папуг» він не стрибнув, показавши результат 979 499 балів.

Дев’ять місць, що залишилися, в топ-10 зайняли минулорічні флагмани на базі Snapdragon 888/888+. Так, друге та третє місце за ігровими Nubia Red Magic 6 та Asus ROG Phone 5s Pro. На четверту позицію зумів потрапити Nubia Red Magic 6R, що залишив позаду realme GT. Далі йдуть Asus ROG Phone 5, iQOO 7, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S21 Ultra та OnePlus 9.

Вже за традицією найпотужніших вибирають серед пристроїв середньоцінового сегмента. І тут подібності із китайським чартом більше. Перші рядки рейтингу взяли моделі з Snapdragon 778G та Snapdragon 780G. Трійка лідерів виглядає так: iQOO Z5, Realme GT Master та Xiaomi Mi 11 Lite. З четвертого по сьоме місце посіли моделі з Snapdragon 778G: Xiaomi Mi 11 Lite NE, Honor 50, Samsung Galaxy A52 s 5G та Galaxy M52 5G. Восьмий рядок за Vivo V23 5G на базі Dimensity 920, дев’ятим став iQOO Z3 зі Snapdragon 768G і замкнув десятку найкращих Oppo Reno6 5G з процесором Dimensity 900.





ІНШІ НОВИНИ