Samsung Galaxy S22 Ultra випробували на міцність

Допитливими та креативними авторами каналу PBKReviews було проведено інформативний та наочний тест на міцність та стійкість Samsung Galaxy S22 Ultra. Вони влаштували справжній краш-тест, коли смартфон не лише дряпали, гнули та топили, а ще й кидали під колеса автомобіля.

Почати випробування було вирішено з перевірки на водонепроникність, для чого Galaxy S22 Ultra занурили в невелику ємність з водою. Він з честю пережив заплив протягом години і продовжив працювати справно немов і не було спроби «втопити» його раз і назавжди. Випробування колючим-ріжучими предметами показали, що скло на передній панелі Galaxy S22 Ultra дряпається при використанні стику з рівнем твердості 7 за шкалою Мооса. На тильній поверхні зовсім помітні подряпини з’явилися після впливу на неї інструментом з 8 рівнем твердості.

Металевий каркас Samsung Galaxy S22 Ultra виявив себе з найкращого боку. При контакті з лезом фарба відшаровується, але робить це неохоче і необхідно докласти зусиль, щоб завдати серйозних пошкоджень. Достойно повівся флагман у випробуванні на вигин. Він був незламний і залишався «незворушним» при спробі зігнути його. А ось стилус при зусиллі можна легко зламати. Під кінець тесту по смартфону вирішили проїхатися автомобілем і зробили це двічі. Під колесами авто він вижив та продовжив справно працювати.





ІНШІ НОВИНИ