Офіційно: Hasselblad тепер партнер Oppo

Сьогодні вранці Oppo на своїй сторінці у Weibo офіційно оголосила про укладання угоди про співпрацю з Hasselblad, щоб «легендарне зображення увійшло до життя кожного». Це шведська компанія одна з найбільших у світі, що спеціалізується на створенні професійних фотоапаратів. Камери цієї компанії були обрані НАСА для зйомок поверхні Місяця та супроводжували польоти шатлів у космос.

Нагадаємо, що рік тому партнером Hasselblad стала OnePlus, яка встигла випустити два покоління флагманів з алгоритмами від шведської компанії щодо грамотного калібрування кольорів. І ось через рік Піт Лау, який тепер за сумісництвом і віце-президент Oppo, повідомив, що Hasselblad та Oppo уклали стратегічну угоду про партнерство у галузі обробки зображень терміном на три роки.

Офіційно оголошено не було, але вже відомо, що першими продуктами компанії із софтом від Hasselblad стануть Oppo Find X5 та Oppo Find X5 Pro, чию прем’єру чекаємо вже у лютому. У мережі вже й зображення смартфонів показали, на яких гордо красується логотип шведської компанії на задній панелі.





ІНШІ НОВИНИ