POCO F4 GT засвітився у регуляторів

Вже завтра відбудеться прем’єра Redmi K50 Gaming Edition, який надійде у продаж у Китаї. Якийсь час новинка буде ексклюзивом для ринку Китаю, а потім вийде на глобальний ринок. Але змінить назву на POCO F4 GT і, схоже, довго чекати анонсу не доведеться.

POCO F4 GT вже пройшов процедуру сертифікації у відомствах FCC, IMEI, EEC та TUV. Дані з сайту Федеральної комісії зв’язку США (FCC) вказують на те, що смартфон буде поставлятися з оболонкою MIUI 13. Пристрій запропонує підтримку Bluetooth, дводіапазонного Wi-Fi, Hi-res Audio та мереж п’ятого покоління. POCO F4 GT укомплектують портом USB Type-C, 3,5 мм роз’ємом для навушників, стереодинаміками та двоелементним акумулятором сумарною ємністю 4560 мАг.

Більше ніяких подробиць про новинку на сайтах регуляторів знайти не вдалося, але з огляду на те, якими рисами наділять Redmi K50 Gaming Edition, вже зараз можна говорити, що POCO F4 GT запропонує чип Snapdragon 8 Gen 1, швидку зарядку потужністю 120 Вт, до 12 Гб оперативної пам’яті та до 256 Гб постійної пам’яті, 6,67-дюймовий OLED-екран з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю FullHD+, а також основну камеру з трьома сенсорами, де датчик Sony IMX686 на 64 Мп виступить як головний.





ІНШІ НОВИНИ