Глава Qualcomm вже бачив перший смартфон Nothing

Минулого року в мережі пролунала чутка, що дітище Карла Пея стартап Nothing збирається випустити свій перший смартфон. А вже цього року глава компанії опублікував допис, який змусив думати, що ця інформація правдива. Більше того, подейкують, що Карл Пей привіз його на виставку MWC 2022 та демонстрував у кулуарах.

Декому навіть вдалося сфотографувати новий апарат в руках топ-менеджера, який він показує главі Qualcomm Кріштіану Амону. Сам знімок потрапив у мережу завдяки Евану Блассу, але як він опинився у нього, він не повідомляє. Той факт, що своє дітище Карл Пей показує керівнику Qualcomm, може вказувати на те, що в якості апаратної платформи виступить чипсет від американської компанії.

На жаль, фото зроблене на пристойній відстані та не вирізняється високою якістю. Видно лише, що в руках Карла Пея смартфон, який, можливо, одягнений у захисний чохол. При цьому глава Nothing прикриває пальцем блок основної камери, і ми не можемо побачити те, як його оформили. Коли компанія може представити свого первістка, відомостей немає.





ІНШІ НОВИНИ