Названі терміни виходу Redmi K50 та серії Redmi Note 12

Один з сильних і цікавих гравців субфлагманського сегмента чипів – Dimensity 8100. За попередніми тестами виходить, що в частині продуктивності процесор повинен бути на рівні Snapdragon 888, а чистою процесорною потужныстю може лише трохи поступатися Snapdragon 8 Gen 1. І, мабуть, Dimensity 8100 вартий того, щоб за нього поборотися.

Відразу після його анонсу кілька компаній заявили, що вони мають намір випустити пристрій з ним на борту. А право стати першим застовпили за Redmi K50, анонс якого має відбутися у березні. Очікується, що презентація триватиме до 25 березня. Враховуючи цей термін, є шанс, що Redmi K50 представлять вже наступного тижня. Відомий інформатор Digital Chat Station також висловився за цей час виходу новинки.

Це ж джерело заявляє про те, що після виходу серії Redmi K50, наступною важливою подією для компанії стане анонс серії Redmi Note 12. Представити її мають у другому кварталі цього року і вона запропонує вже відомий дизайн. У планах компанії також кілька новинок номерної лінійки бюджетних пристроїв (імовірно, Redmi 10 A та Redmi 10C), випустити флагмани Xiaomi Mix 5 та Xiami 12 Ultra.





ІНШІ НОВИНИ