Apple Watch Pro отримають перший масштабний редизайн з моменту виходу Apple Watch Series 4 – Марк Гурман

Інсайдер та журналіст Bloomberg Марк Гурман заявив, що майбутні Apple Watch Pro отримають перший масштабний редизайн з моменту анонсу Apple Watch Series 4 та новий титановий корпус, але без плоских граней, чутки про які ходять протягом останніх двох років.

У новому випуску розсилки “Power On” Гурман підкреслив, що топова модель Apple Watch 2022 буде “трохи більшою”, ніж звичайний годинник компанії. Очікується, що дисплей побільшає на 7%, ніж у 45-мм версії Apple Watch Series 7.

Інсайдер також підтвердив чутки про редизайн Apple Watch Pro, який буде «еволюцією нинішньої прямокутної форми з корпусом з міцнішого складу титану.

Серед інших особливостей нової моделі годинника стануть більш тривалий час автономної роботи за рахунок режиму низького енергоспоживання і датчик температури тіла.

На жаль, на інші датчики для відстеження стану здоров’я цього року можна не чекати — Apple буде готова впровадити в години функцію вимірювання артеріального тиску не раніше 2025 року, а моніторинг рівня глюкози в крові — ближче до кінця поточного десятиліття.

Гурман вважає, що нові Apple Watch Pro стануть одними з топових продуктів компанії цього року.





ІНШІ НОВИНИ