Олена Зеленська відверто розповіла про переїзд на держдачу: «Нас благали і змушували»

Дружина президента України Олена Зеленська розповіла, що переїзд їх сім’ї в державну резиденцію в Конча-Заспі був ініціативою охорони глави держави.

Про це вона заявила в інтерв’ю НВ.

«Це ж не будинок. З перших днів служба охорони нас вмовляла, змушувала, благала переїхати в це місце, де вони зможуть виконувати свої функціональні обов’язки. Тому що в багатоквартирному будинку складно: там є сусіди, пропускний режим їм заважає. І держохорона не може повністю виконувати свою роботу», – пояснила перша леді.

Вона зазначила, що чоловік і жінка довго пручалися, але все одно довелося переїхати.

«Звичайно, я мрію коли-небудь мати своє житло. Можливо, моя мрія здійсниться. Поки це все мрії і плани», – зазначила дружина президента.

Олена Зеленська розповіла, що на держдачі вони зняли люстри, а в деякі приміщення навіть не заходять.

«Це величезний будинок, нашій сім’ї не потрібен такий великий. Збили золото, пофарбували (стіни) в сірий колір», – підкреслила дружина президента України.

Нагадаємо, скандал з переїздом подружжя Зеленських на держдачу вибухнув на початку липня, коли про це стало відомо з журналістського розслідування. Цей факт викликав бурхливе обурення в суспільстві оскільки під час передвиборної кампанії Зеленський говорив, що не має наміру користуватися державними резиденціями і вважає за краще віддати їх дітям.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ