У Москві набирають найманців для війни в Україні

На п’ятому місяці повномасштабного російського вторгнення в Україну мобілізація підібралася до столиці РФ Москви. Так там почали набирати найманців для війни проти нашої країни. Було навіть сформовано спеціальний підрозділ. Про це свідчать останні новини.

За опублікованою інформацією, формування назвали на честь мера Москви Сергія Собяніна, а саме “собянінський полк”. Його частково фінансують із московського бюджету.

Охочих спробувати повоювати проти України москвичів почали набирати до “собянінського полку” починаючи з 1 липня. Записатися до нього можуть чоловіки не старше 60 років. Їм навіть обіцяють зарплату у розмірі понад 200 тис. рублів на місяць.

Найманців навчатимуть на полігоні Муліно, що в Нижньогородській області, а потім відправлятимуть у тимчасово окуповані українські регіони.

Зазначається, що одним із вербувальників у формування рашистів є Роман Володимирович Висоцький із позивним “Болгарин”. Цікаво, що він повний тезка одного з колишніх “командирів міліції” терористичної “ДНР”.

Висоцький вважає себе “командиром” батальйону у “собянінському полку”.





ІНШІ НОВИНИ