Маск у жартівливій формі відповів на звинувачення у створенні геополітичного хаосу

Глава компаній Tesla і SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск у жартівливій формі відповів у Twitter газеті The New York Times (NYT) на звинувачення у створенні «геополітичного хаосу». Підприємець перефразував матеріал видання, натякнувши, що сама газета може створювати проблеми.

«New York Times постала як новий, хаотичний гравець у світовій політиці. Втручання газети в деякі найбільш гарячі світові конфлікти іноді приносило благо, але її матеріали також створювали й проблеми», — написав він, додавши, що посилається на «близькі до цього питання неназвані джерела, які вирішили дотримуватися анонімності».

Маск звернув увагу, що ключова особливість Twitter – розширення можливостей громадянської журналістики. “Люди можуть розповсюджувати новини без упередженого ставлення з боку істеблішменту”, – сказав він.

Раніше Маск звинуватив у лицемірстві газету The Washington Post через публікацію, де його назвали загрозою національній безпеці. «Точно. “Вашингтон пост” – такі лицеміри», – написав Маск у відповідь на запис одного зі своїх передплатників, який заявив про використання журналістики впливовими людьми для захисту своїх інтересів.

25 жовтня засновник компаній SpaceX і Tesla заявив, що планує до п’ятниці, 28 жовтня, закрити угоду щодо придбання компанії Twitter.





ІНШІ НОВИНИ