Ігрова приставка PS4, огляд моделей і їх характеристик

Sony PlayStation 4 являє собою ігрову консоль восьмого покоління, розроблену і випущену компанією Sony Interactive Entertainment. Вона була представлена ​​публіці 20 лютого 2013 року, і вже 29 листопада надійшла в продаж.

З основними моделями даної консолі на ринку, можна легко заплутатися щодо різних специфікацій і особливостей кожної моделі. Ми збираємося розібрати основні характеристики ps4 характеристики в цій статті і дати вам зрозуміти, яка модель підходить саме вам.

Розміри

Перша версія становить майже 11 дюймів в ширину, 2 дюйма у висоту і 12 дюймів в довжину.

PlayStation4 Pro, з його розширеною потужністю і графічними можливостями, навпаки більша. Майже фут завширшки, два дюйми у висоту і майже 13 дюймів в довжину, що є значним збільшенням від Slim, зокрема. Порівняльний знімок, представлений нижче, демонструє габарити кожної моделі.

Для тих, кому важливо скільки приставка займає місця, модель Pro – не для них.

PlayStation 4 Slim, випущена у вересні 2016 року, замінює базову модель PS4, а її базові специфікації багато в чому збігаються з оригінальною моделлю 2013 року. Це означає, що ви не побачите:

  • Поліпшеної графіки або продуктивності, але є кілька невеликих відмінностей. Найбільш помітним є те, що PS4 Slim, набагато менші за розмірами.
  • Її корпус розміром 11x10x1,5 дюймів менший за розміром в порівнянні з корпусом 12x10x8,2 дюйма оригіналу. Вона також на 1,6 фунта легше, вагою всього 4,6 фунтів.

Вага

Pro на 3,3 кілограма (або більше 7 фунтів) важча, ніж її попередні версії. PlayStation 4 Slim виправдовує свою офіційну назву, маючи порівняно легку вагу 2,1 кілограма. Це трохи більше, ніж 4,5 фунта, що приємно для людей, які беруть з собою консоль, і переносять її часто між кімнатами і будинками друзів, або часто беруть свою приставку з собою в поїздки.

Оригінальна PlayStation4 є приємним проміжним варіантом для цих двох. Вона важча, ніж Slim – це 2,8 кілограми або 6 фунтів – і не надто більша, ніж Pro. Таким чином, нинішні власники першої моделі повинні легко адаптуватися до ваги Pro.

PS4 характеристики

PlayStation 4 Pro має більш потужні параметри, ніж Slim або оригінальна PS4.

Хоча сам процесор однаковий у всіх трьох системах, але в Pro версії він розігнаний на 2,1 ГГц, а оригінал працює – на частоті 1,6 ГГц. Він також має графічний процесор, здатний вичавлювати з себе 4.20 терафлопс, в той час як графічний процесор в «тонкої» версії в оригінальному виконанні досягає всього 1,84 терафлопса.

Звичайно, з великою продуктивністю приходять великі рахунки за електроенергію. Зокрема, Pro використовує тонну енергії, коли вона працює; її максимальна потужність складає 310 Вт, а ось slim версія споживає менше енергії.

На відміну від першої версії консолі, Slim версія позбулася глянцевого покриття і отримала повністю матовий чорний вигляд. Slim також має закруглені кути на відміну від більш різкого дизайну оригінальної моделі.

Є деякі поліпшення Ps4 в моделі Slim в якості технічних характеристик. Вона тепер підтримує Wi-Fi 5 ГГц, який швидше, ніж бездротова смуга 2,4 ГГц на першій версії консолі, за умови, що у вас є маршрутизатор, який може видавати таку смугу. Slim також підтримує Bluetooth 4.0, який більш енергоефективний і забезпечує кращу продуктивність бездротового звуку. Ще одне нове доповнення, що функції Slim – є підтримка USB 3.1, яка в два рази швидше, ніж вихідні 3.0 порту.

PS4 Slim також трохи більш енергоефективний в цілому. У той час як оригінальний PS4 розрахований на споживання 250 Вт, Slim має потужність в 165 ват. Його більш енергоефективна конструкція дозволяє йому працювати трохи прохолодніше і реально тихіше.





ІНШІ НОВИНИ