Вчені розповіли неймовірну теорію зникнення життя на Марсі

Вчені завжди сперечаються з приводу того, як могло бути знищено передбачуване життя на Марсі. На цьому тлі дослідник Джон Бранденбург розповів про те, що марсіани могли бути знищені ядерними боєголовками, які були скинуті на планету.

Червона планета завжди викликала безліч питань у вчених. Деякі з них дійшли висновку, що там існувало життя, проте мало хто почав вивчати питання про те, чому воно зникло. Не так давно фізики розкрили одну з імовірних причин зникнення всього живого на Марсі.

Дослідник Джон Бранденбург зазначає, що Марс має схожий ландшафт із Землею. Проте, спотворили планету – ядерні боєголовки. Вони ж зробили саме існування життя на ній неможливим. На цьому тлі він заявив, що марсіанська цивілізація може бути більш давньої, ніж єгипетська. Однак, на жаль, невідомо, чи марсіани почали війну ядерними боєголовками, чи це було інопланетне вторгнення.

Власні висновки Бранденбург зробив, ґрунтуючись на дослідженнях регіону космічного об’єкта, який носить назву Сидонія. За його словами, саме там було виявлено сліди каліцтв тієї породи, яку назвали «декретоване обличчя Марсу». Він повідомив, що дана знахідка – свідчення існування артефакту найдавнішої цивілізації, яку коли-небудь могла виявити людина.

Відзначається, що на Марс могли бути скинуті дві ядерні боєголовки. Одна з них потрапила в Сідонію-Менса, а інша спустошила Галактичний Хаос. Поки що це основні наукові теорії, хоча уфологи висувають більш екзотичні версії припинення існування життя на Марсі.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ