Магнітне поле Землі почало періодично зникати: Що відбувається?

Останнім часом вчені почали реєструвати занадто багато аномалій, пов’язаних з магнітним полем Землі. Воно періодично слабшає або зовсім зникає, деформується і скручується. Фахівці поки не можуть точно сказати, що відбувається з планетою.

Американський дослідник Джеймс Кауфман опублікував цікаві результати: чомусь щільність сонячного вітру в нічний частині планети набагато вища. Як тільки сонце встає, ця щільність починає зменшуватися.

Раніше сонячна плазма рухалася в напрямку орбіти Марса та інших планет, але тепер вона рухається в протилежному напрямку від земної кулі.

Знайти пояснення, засноване на існуючих фізичних законах, неможливо. Деякі вчені висунули неймовірну гіпотезу про те, що Сонце перетворилося в чорну діру і тепер знаходиться поруч із Землею.

На думку деяких дослідників, це могло призвести до того, що випромінювання рухається не від Сонця до інших планет, а від Плутона до Сонця.

На думку інших фахівців, з боку Марса може знаходитися масивне тіло, випромінювання якого можна порівняти з сонячним. Створюється другий потік, який здуває плазму Землі і забирає її до Сонця.

Наявність такого космічного об’єкта могло б пояснити і кількість падаючих на Землю і пролітаючих повз неї метеоритів, комет, астероїдів, що кратно збільшилася – які можуть бути хмарою уламків. І чим ближче буде наближатися до Землі цей об’єкт, тим більше буде падаючих метеоритів і в міру наближення об’єкта буде збільшуватися розмір метеоритів, які падають на Землю.

Що це може бути за об’єкт? Наприклад блукаюча планета, чи та сама таємнича планета Х (вона ж Нібіру в стародавньому епосі Шумерів).

Це тільки припущення, і потрібен час, щоб дізнатися, що насправді відбувається з нашою планетою.





ІНШІ НОВИНИ