Hyundai зупинить один зі своїх заводів

Перші втрати в автомобільній промисловості почалися в зв’язку з поширенням коронавирусу в Китаї.

Корейська марка Hyundai відчула на собі наслідки поширення коронавирусу в Китаї, оскільки на одному з заводів відбудеться зупинка виробництва через нестачу деяких запасних частин, таких як комплекти проводів, з Китаю. Спочатку багато постачальників, підприємства які розташовані в Китаї, пішли на канікули, а тепер і зовсім передчасно зупинили виробництво в зв’язку зі спалахом епідемії.

Сьогодні, 4 лютого, керівництво компанії Hyundai Motor Labor-Management провело робочу нараду і погодило план закриття заводів і виробничих ліній. Так, конвеєр, на якому випускаються машини Genesis, вже закрив одну лінію вранці. Одна з чотирьох фабрик, які виробляють Porter, також буде закрита сьогодні вдень, а інша, яка виробляє Kona і Veloster, буде закрита з 5 лютого. Всі 5 заводів в Ульсані будуть послідовно закриті.

На підприємстві вважають, що зупинка триватиме не більше 11 днів, а співробітники отримають компенсацію за простій в розмірі 70% від середньої заробітної плати відповідно до місцевого Закону про працю.

Аналогічна ситуація незабаром складеться і у Hyundai. Однак заводи марки поки забезпечені потрібними складськими запасами комплектуючих.





ІНШІ НОВИНИ