Skoda опублікувала дизайнерські замальовки нової Octavia RS iV

Чеський автовиробник вирішив подражнити шанувальників марки, які чекають дебюту нового Skoda Octavia RS iV.

Skoda випустила три офіційних ескізи дизайну екстер’єру, що демонструють спортивну версію четвертого покоління Octavia, світова прем’єра якого відбудеться 3 березня на автосалоні в Женеві. Фірмові чорні деталі RS підкреслюють динамічну мову дизайну елегантного бестселера Skoda, розміри якого трохи виросли в порівнянні з попередником. Будучи першою моделлю Skoda RS, оснащеною гібридною силовою установкою, сумарна потужність якої складає 245 к.с., Octavia RS iV унікальна тим, що поєднує в собі універсальність, зручність для сімейного використання, і спортивні характеристики автомобіля, а також стійкість і ефективність.

Через двадцять років після дебюту першої Octavia RS, нова модифікація RS iV готова відкрити наступну главу того, що стало чудовою історією успіху. Саме RS надзвичайно популярно в модельному ряді Octavia: на основних європейських ринках Skoda – в Німеччині, Великобританії і Швейцарії – кожен п’ятий автомобіль сімейства виявився у виконанні RS. Клієнти цінують поєднання просторого інтер’єру, універсальності і спортивних характеристик.

Ескізи дизайну демонструють Skoda Octavia RS iV в repjdt купе і динамічну версію COMBI. Найбільш привабливі елементи дизайну – це чорна решітка Skoda і спортивний передній бампер з великими повітрозабірниками і характерною чорною обробкою. Великі легкосплавні диски, дифузори спереду і ззаду і спойлери на задніх дверях і на задній кромці даху COMBI підкреслюють динамічну привабливість Skoda Octavia RS iV.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ