Важливі добавки для гіпертоніків, які допомагають впоратися з тиском

При гіпертонії різні добавки можуть бути використані для зниження ризику або запобігання деяких симптомів високого кров'яного тиску. Додавання цих дешевих капсул в щоденний раціон...

Дієтолог розповіла про користь і шкоду гострої їжі для організму

Любов людей до гострої їжі залежить від їх індивідуальних пристрастей до продуктів, а також від того, чим їх годували батьки в дитинстві, розповіла лікар-дієтолог...

Вчені з’ясували, скільки шкоди легеням приносять різні види куріння

Вчені з США, які вивчили вплив куріння кальяну, вейпів і звичайних сигарет на тварин. Вони виявили, що вейпи і кальян, так само, як звичайні...

Лікар пояснила, коли небезпечний комариний укус 

Лікар-алерголог Надія Бойко розповіла про те, яку небезпеку несуть комарині укуси. Перша реакція зазвичай проходить легко, а ось з цього випливає алергічна відповідь, безперервний свербіж...

Вчені попереджають про небезпеку популярної харчової добавки E171

Дані дослідження вчених з США, опубліковані журналом Small, говорять про небезпеку популярної харчової добавки E171 (діоксид титану). Фахівці попереджають, що під її впливом можуть...

Лікар розповів про корисні для здоров’я властивості кропиви

Вживання кропиви покращує обмін речовин, стимулює імунітет і процеси регенерації клітин. Про властивості кропиви, які поліпшують здоров'я розповів відомий лікар-дієтолог Михайло Гінзбург. За словами фахівця,...

Вчені довели, що вживання парного молока може бути небезпечним для людини

Вчені Каліфорнійського університету в Девісі заявили про те, що парне молоко є джерелом стійких до антимікробних препаратів бактерій. Дослідження було опубліковане в журналі Microbiome. Фахівці...

Медики пояснили, як визначити рак нирок на ранній стадії

Вчені знайшли новий спосіб діагностики раку нирок на ранній стадії, розповіла професор-дослідник Інституту живих систем Балтійського федерального університету імені Канта Людмила Мацкова. Рак нирки займає...

Експерти назвали продукти, через які ми старіємо раніше

Які продукти варто включити в меню, а від яких краще відмовитися для збереження здоров'я і привабливої ​​зовнішності на довгі роки? Те, що ми їмо, має...

“Важка реальність”: у ВООЗ заявили про прискорення пандемії коронавірусу

30 червня виповнилося пів року з моменту перших повідомлень про поширення вірусу в Ухані. Про це заявив глава Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Гебрейесус під...

Нове