Європі може знадобитися два роки на подолання коронавірусу, – китайський експерт

Для повної перемоги над коронавірусом Covid-19 європейським країнам може знадобитися до двох років Такий прогноз дав голова шанхайської групи клінічних експертів Covid-19 Чжан Веньхун під...

Дієтолог пояснила, чому не можна працювати без обіду

Дієтолог і кандидат медичних наук Ірина Бережна заявила, що робочий день без перерви на обід суттєво впливає на звичний режим організму. Відмова від їжі...

Лікарі назвали перші ознаки каменів в нирках

Біль від утворення каменів в нирках проявляється не відразу, початок хвороби найчастіше проходить непомітно, тому людина може навіть не підозрювати про проблему. Однак, камені,...

Вчені довели шкоду фруктози – вона впливає на здоров’я серця

Згідно з новим дослідженням, проведеним вченими з Каліфорнійського університету в Девісі, споживання кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози, мабуть, так само шкідливо для здоров'я,...

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок для тих, хто прагне схуднути

Як відзначають дієтологи, сніданок не повинен складатися тільки з одного якогось компонента, наприклад, вівсяної каші. У меню, якщо ви хочете позбутися від зайвих кілограмів,...

Кілька корисних властивостей фініків, через які їх варто почати вживати

Фініки — це плоди фінікової пальми, яку вирощують у багатьох тропічних регіонах світу. Фініки стали досить популярними в останні роки. Майже усі плоди, що...

Вчені розповіли, яку воду не слід пити вранці

Вода є джерелом життя, організм людини не може існувати без неї. Вважається, що щоранку потрібно випивати 1-2 склянки рідини і лише потім снідати. Вчені розповіли,...

Експерти пояснили, як знизити вагу, змінивши режим харчування

Лондонський університет королеви Марії, повідомляє Eurek Alert , провів експеримент і встановив: якщо скоротити часовий проміжок, в якому споживається їжа, до 8 годин на...

Вчені: діабет може викликати хворобу Паркінсона

Вчені з лондонського Університету королеви Марії дійшли висновку про те, що діабет другого типу збільшує ймовірність розвитку хвороби Паркінсона. А якщо вона у людини...

Вчені в черговий раз довели, що червоне м’ясо небезпечне для здоров’я

Обсерваційне дослідження за участю майже 20 000 чоловік показало, що більше споживання червоного і обробленого м'яса пов'язане з погіршенням функції серця. «Попередні дослідження показали зв'язок...

Нове