Діагностика несправностей стартера: основні нюанси

Несправності стартера автомобіля можуть принести власнику безліч проблем. Щоб уникнути цього рекомендується завчасно пройти діагностику стартерів та інших деталей вашого авто. Зробити це ви можете в SkyСтартер, а більш детальніше про послугу можете дізнатися за посиланням https://www.skystarter.com.ua/remont-starterov/diagnostika-startera/.

Діагностика виявлення ознак несправності стартера

Рекомендується максимально швидко звернутися в сервісний центр для діагностики, якщо ви помітили у свого автомобіля такі «симптоми», які вказують на несправності стартерів:

  • Стартер не реагує після того, як ви повернули ключ у замку запалювання;
  • Він не відключається після того, як ви завели двигун;
  • Пристрій працює, незважаючи на те, що не вдається завести автомобіль;
  • Коли ви перебуваєте за кермом, під капотом можуть видаватися неприємні звуки, схожі на скрегіт.

Все це може стати причиною серйозної поломки, яка здатна повністю знерухомити ваш автомобіль. В цьому випадку пропонуємо вам звернутися в компанію SkyСтартер для проведення діагностики несправностей стартера і усунення наступних поломок.

Стартер можна назвати одним з найбільш важливих пристроїв, серед електричної складової автомобіля. На практиці він виглядає, як двигун, оснащений чотирма парами щитків і магнітними полюсами. У дію він приводиться за допомогою електромагнітів. Дуже важливо своєчасно проводити діагностику і ремонт, тому що ігнорування проблем загрожує серйозними поломками, які влетять водієві в копієчку. SkyСтартер пропонує як проведення діагностики несправностей стартера, так і усунення наявних і виявлених дефектів.

Основні види несправностей, які виявляються при діагностиці

У цьому пункті ми виділили основні позиції щодо того, що може стати причиною несправності:

  • Порушення контакту в електричному ланцюзі може стати причиною падіння потужності стартера, що призведе до утворення дуги між колектором і щітками. В результаті відбувається руйнування, яке позначається на рівні потужності, яка видається.
  • Якщо стартер дуже довго працює, то це може привести до повного зношування втулки, а також повної втрати ізоляції.
  • При несправних втулках вал якоря буде бити по стартеру, що призводить до поломки зубів маховика і припинення роботи пристрою.

Якщо вчасно провести діагностику – це може вберегти водія від заміни стартера або дуже дорогого ремонту.





ІНШІ НОВИНИ