Ефективна і доступна охорона квартир від ТОВ “Охорона-Київ”

Охорона квартир від ТОВ “Охорона-Київ” – це надійність, впевненість і стабільність. Завдяки багаторічному досвіду, спеціалісти даної компанії розробили найефективнішу методику охорони квартир, ознайомитись з якою можна за посиланнямhttps://ohorona-kyiv.com/ua/oxrannaya-signalizaciya-ukr/dlya-kvartir. Звертаючись в ТОВ “Охорона-Київ”, Ви можете бути спокійні за Вашу квартиру, тому що вони краще за всіх подбають про її збереження.

У своїй роботі охоронна фірма використовує найсучасніше обладнання, яке дозволяє моментально реагувати не тільки на проникнення сторонніх осіб в Вашу квартиру, але і своєчасно повідомляти Вам про витік газу, загоряння і витік води. Більше Вам не доведеться розплачуватися з сусідами за дорогий ремонт в їх квартирі. Про будь-яку надзвичайну подію, яка трапилася у Вас вдома, Ви будете дізнаватися вчасно, а тому у Вас буде можливість запобігти всім можливим наслідкам. Особливо це актуально при загорянні проводки або витоку газу: 80% пожеж в квартирах починається саме з цих причин. Встановивши систему охоронної сигналізації, Ви будете отримувати SMS повідомлення в будь-якій надзвичайній ситуації, що сталася у Вашій квартирі.

На сьогоднішній день, охорона квартир – це доступна послуга для кожного. Установка самого обладнання не займе багато часу, як правило, всього близько 3 годин. Більш того, Ви можете вибрати самостійно варіанти дротової або бездротової сигналізації. Якщо ж у Вас зберігається багато цінних речей в одній кімнаті, можна встановити сигналізацію не тільки біля вхідних дверей, але і додатково в будь-якому іншому приміщенні. При несанкціонованому проникненні в Вашу квартиру, оповіщення сигналізації передається на пульт охорони. Після отримання сигналу співробітники миттєво сповіщають Вас, за допомогою СМС повідомлення, а також відправляють групу швидкого реагування. Таким чином, у зловмисників не залишається шансів завдати шкоди Вашому майну.

За статисткою, наведеною поліцією, охорона квартир за допомогою пульта охоронної сигналізації – це найкращий засіб запобігання пограбувань і квартирних крадіжок. Особливо ця послуга актуальна, якщо Ви часто залишаєте свій будинок, їдучи у відрядження і подорожі. Співпрацюючи з охоронним агентством ТОВ “Охорона-Київ”, Ви не будете більше хвилюватися за збереження свого майна і житла. ТОВ “Охорона-Київ” забезпечує комплексний захист Вашої квартири за найвигіднішими цінами.





ІНШІ НОВИНИ