Як вибрати ідеальну блузку?

Підібрати собі гарний одяг – заняття непросте, але захоплююче. Адже потрібно врахувати дуже багато різних факторів, на багато деталей звернути увагу.

Фірми, що ставлять собі за мету пошиття одягу, намагаються полегшити наше життя, допомогти нам знайти одяг, який підходить саме для нас, і наповнити наше життя красою.

Одним з найбільш чудових предметів гардеробу будь-якої жінки є блузка. Блузка прийшла до нас з Франції, вона дуже схожа на приталенную сорочку. Трапилася ця радісна подія в дев’ятнадцятому столітті, коли в моду увійшов роздільний жіночий одяг, тобто сукні складалися з спідниці і блузи.

Пошиття блузи – справа нелегка. Адже існує величезна кількість їх фасонів і видів. Чи стане блузка перлиною Вашого гардеробу? Безсумнівно! Прекрасна ніжна шовкова блузка прикрасить будь-яку леді. До речі, блуза легко зможе замінити светр, а придбати її можна за посиланням https://monamoon.com.ua/catalog/odezhda/bluzy/. Як же підібрати модну блузку для себе?

Перше, на що потрібно звернути увагу – це на свою фігуру, щоб знати, що в ній варто підкреслити, а що краще приховати. Ми зупинимося на описі фігур жінок через геометричні фігури.

Власницям фігури у формі трапеції безсумнівно підійдуть світлі блузи, трохи приталені. Потрібно уникати яскравих кольорів.

Жінкам з фігурою-прямокутником пасуватиме виріз у формі овалу або квадрата, а блузку з глибоким вирізом краще не брати.

Леді з фігурою-трикутником можна приміряти блузку зі спущеним плечем. Не радимо використовувати великі візерунки та геометричні фігури.

Жінкам, чия фігура нагадує пісочний годинник, обов’язково потрібно підкреслити лінію фігури, поставивши особливий акцент на талії. Що й казати, Вам підійде абсолютно будь-яка блузка.

А ось леді з фігурою-яблуком потрібно вибрати блузку з маленьким вирізом, а також потрібно уникати одягу, що облягає. Вам напевно припадуть до смаку блузки з вертикальними смужками.

До речі, блузку можна підібрати таким чином, щоб вона змогла візуально збільшити зріст. Для невисоких леді це є дуже актуальним. Вибирайте собі блузи, які мають довгі фасони, тобто ті, які закінчуються нижче талії.

А для тих, хто хоче змусити представників сильної статі обернутися, можна дати пораду, розстебнути один гудзик зверху блузки. Але не перестарайтеся з цим.

Бажаємо Вам бути неповторною і коханою. Завжди пам’ятайте, що гарні речі створені для красивих жінок, а не навпаки. Нехай блуза послужить скромною прикрасою Вашого неповторного образу!





ІНШІ НОВИНИ