Яблучні чіпси завойовують Україну?

Цього літа яблучні чіпси в Україні стають мало не найулюбленішим фруктовим снеком просунутих споживачів!Адже коли людина веде здоровий спосіб життя, піклуючись про своє харчування, її навряд чи приваблять звичайні чіпси, при виготовленні яких використовуються хімічні добавки і штучні речовини для додання їм аромату і смаку.

Тож делалі частіше покупці замінюють звичні, але шкідливі хрусткі вироби, швидкий перекус з фаст-фуду і калорійні десерти яблучними чіпсами провідного вітчизняного виробника Sergio, котрий випускає також і популярні в країні фруктові цукерки Frukfetta.Цей корисний продукт не містить жиру і шкідливих добавок, а його навіть часте вживання не стане причиною збільшення ваги або проблем зі здоров’ям. Сьогодні купити яблучні снеки роздріб і оптом можна не тільки в Києві, а й в інших містах України.

Яблучні чіпси використовуються:

  • У вигляді перекусу між основними прийомами їжі;
  • Як ефективна заміна традиційних солодощів та десертів;
  • В якості інгредієнта для випічки й інших кулінарних шедеврів;
  • Як чудовий легкий десерт, особливо якщо залити їх соком, нежирним йогуртом або молоком.

Виготовлення яблучних чіпсів

При виробництві цього чудесного продукту використовується унікальна технологія, яка дозволяє в найтонших скибочках яблучних снеків Sergio зберегти всі корисні речовини, вітаміни і ніжний фруктовий аромат. Весь процес відбувається на спеціальному обладнанні, причому без додавання значної кількості цукру або його замінників, підсилювачів смаку і аромату і інших хімічних речовин. У виробництві слайсів Sergio використовуються добірні й стиглі яблука, які вирощені в екологічно чистих районах, де не застосовуються штучні добрива чи пестициди.

Важливо! При виготовленні яблучних чіпсів відсутня обсмажування фруктів, тому кінцевий продукт не містить шкідливих канцерогенних речовин і холестерину.

Перед нарізкою найтоншими шматочками яблука ретельно миють, очищають від шкірки та насіння і відправляють на сушку при низькій температурі, що дозволяє видалити вологу зі збереженням поживних речовин і вітамінів.

Завдяки тому, що в процесі висушування яблучна фруктоза «запечатується», чіпси виходять смачними і солодкими. Щоб аромат, корисні властивості і яблучний смак збереглися в своїй природній якості якомога довше, снеки упаковують в спеціальні герметичні пакети. До того ж при виробництві продукції бренду Sergio проводиться постійний моніторинг якості, тож слайси сміливо можуть вживати навіть діти.

Дієтичні й природно солодкі чіпси з яблук можна брати на тренування або в якості легкого перекусу в будь-який офіс чи школу.

Користь яблучних снеків

Яблучні чіпси Sergio багаті на вітамін С, і всього лише одна упаковка цих ласощів дозволить отримати організму добову потребу в ньому. Натуральні фруктові слайси можна вживати з кашею або морозивом, додавати в компоти або соки. Взявши з собою в дорогу замість канапок або здобного калорійного печива яблучні чіпси Sergio, можна відмінно втамувати голод без неприємних наслідків для фігури.

Фруктові чіпси по своїй користі не поступаються свіжим фруктам, оскільки в них залишається весь вітамінний і мінеральний комплекс, який прекрасно замінить аптечні препарати. Пектин і клітковина позитивно впливають на шлунково-кишковий тракт, виводячи з організму шлаки і шкідливі токсини. Підвищений вміст в снеках вітаміну С, калію і заліза сприяють підвищенню імунітету та природному обміну речовин.

Докладнішу інформацію про вміст продукту можна знайти на офіційному сайті виробника сухофруктів www.sergio.com.ua.

Натуральні чіпси від Sergio – це справжня знахідка для тих, хто займається спортом і дотримується дієтичного харчування, адже поживні речовини, що містяться в них здатні придушити почуття голоду і замінити черговий прийом їжі без шкоди для фігури і здоров’я.





ІНШІ НОВИНИ