Чоловічі вишиванки – стильно, патріотично, по-особливому!

Одяг, прикрашений вишивкою – стильне доповнення чоловічого та жіночого гардеробу, особливо, якщо він створений вручну. Сорочки, спідниці, блузки та сукні, вручну розшиті квітковими чи геометричними візерунками, створені руками майстрів, особливі, зі своєю «душею».

Вишиванка – стильно, патріотично, по-особливому!

За своє багатовікове життя вишиванка була та залишається супутницею українців. Її надягали й надягають у свята та в будні, носили та носять великі діячі політики та культури, а також прості люди.

Сьогодні колоритний одяг з національним орнаментом знову у моді. Яскраві візерунки, стримані геометричні орнаменти, красиві пташки та листячко прикрашають жіночі, чоловічі та дитячі сорочки, костюми, спідниці та сукні. Вони чудово поєднуються с сучасним одягом без вишивки, тому носити вишиванки ручної роботи можна завжди, доповнюючи ними свої повсякденні образи.

В одязі з ручною вишивкою ви завжди виглядатиме стильно, виразно й патріотично.

Особливості вишиванок ручної роботи від магазину УкрМода

Цей одяг май ряд особливостей, які роблять його насправді унікальним:

  • Натуральні тканини (бавовна, льон, шовк, домоткані полотна), яскраві кольори ниток для вишивки. Натуральність особливо важлива для дітей, а також тих, хто страждає від алергії.

  • Різноманітні візерунки, завдяки чому підібрати вишиванки зможуть як брутальні чоловіки, так і тендітні жінки.

  • Багатий вибір. Різноманіття моделей сорочок, блуз, тенісок, суконь, спідниць, представлених на сторінках інтернет-магазину УкрМода https://ukrmoda.in.ua/ua/kupit-vyshivanki/vyshivanki-ruchnoy-raboty/, доповнюють чудові аксесуари, етнічні рушники, чільця, віночки, створені руками досвідчених вишивальниць.

  • Бездоганна якість. Тканини і візерунки не втрачають своєї яскравості, навіть після багаторазового прання.

  • Складні, цікави візерунки й орнаменти. Кожний елемент вишивки детально обробляється майстрами. Кожна модель вишиванки має унікальний вишитий візерунок. Вишивка створюється не тільки кольоровими нитками, але й бісером.

Замовити дитячі та дорослі вишиванки можна на сайті інтернет-магазину УкрМода за низькими цінами. Виберіть вподобану модель, та вкажіть свої дані (зріст, обхват грудей, талії, стегон), щоб точно підібрати розмір.

Доповнюйте свій гардероб яскравими, індивідуальними нотами з нашими вишиванками ручної роботи!