Вчені назвали корисні властивості пива

Фахівці з Іспанії стверджують, що пиво має унікальні властивості. Фахівці провели масштабне дослідження і з’ясували, що помірне вживання пінного напою сприяє профілактиці захворювань серця і судин.

В ході дослідження виявилося, що безалкогольне пиво не має ніякого ефекту на самопочуття людини, а ось пиво з градусами дійсно покращує самопочуття. Вчені набрали групу добровольців – одні учасники протягом деякого часу помірно вживали безалкогольний напій, інші добровольці випивали в тиждень по одній пляшці пива з градусами. Виявилося, що у другої групи учасників експерименту покращилися показники по роботі серця і судин.

Крім того, у цих учасників спостерігалася більш високий захист від серцево-судинних захворювань. Крім цього, вчені з’ясували, що люди, які випивають одну велику кружку пива в тиждень, рідше стикаються з порушеннями регуляції глюкози. Крім того, помірне вживання пінного напою знижує ризик переломів.

Нагадаємо, раніше медики закликали відмовитися від вживання пива в спекотну погоду. Вони розповіли, що зловживання пивом призводить до порушення розподілу рідини в організмі, в результаті чого погіршуються обмінні процеси. Крім того, вживання пива в спеку вкрай негативно впливає на роботу нирок.





ІНШІ НОВИНИ