Під Одесою обвалився міст, але там продовжили їздити маршрутки

На ділянці моста невідомі особи вкрали несучі металоконструкції. Міст обвалився, рух перекрили, але ремонт розпочнуть, коли будуть відповідні погодні умови.

У Болградському районі Одеської області обвалився автомобільний міст через крадіжку несучих металоконструкцій.

На ділянці дороги Т-16-06 Болград – Кубей призупинено рух автомобільного транспорту у зв’язку з пошкодженням дороги.

За інформацією РДА, на цій ділянці [міст] невідомі особи вкрали металеві конструкції, на яких трималися бетонні плити, що призвело до обвалення. На цей час до місця обвалення виїхали керівництво Болградської райдержадміністрації та інші служби району для вжиття відповідних заходів. Найближчим часом розпочнуться відновні роботи. Водіям пропонують альтернативний маршрут: проїзд до села Кубей можливий через дорогу Василівка – Калчева – Кубей.

Як повідомив в.о. голови Болградської РДА Андрій Кучма, через обвалення мосту було прийняте рішення обмежити рух. Відновлювальні роботи розпочнуться, коли настануть сприятливі погодні умови.

За словами очевидців, до прибуття на місце НП представників відповідних служб дехто з водіїв приймав рішення проїхати по залишках моста – проїжджали поруч з величезним проваллям. Зокрема, так вчинив водій одного з рейсових автобусів, пасажири якого пройшли по зруйнованому мосту пішки. Зараз проїзд перекрито.

Джерело