На Західній Україні пролунали вибухи: що відомо

У четвер, 13 жовтня, під час повітряної тривоги, на Західній Україні прогриміли вибухи. У Тернополі, Чернівецькій області та у Львівській області пролунали вибухи.

Про вибухи у Чернівецькій області повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Руслан Запаранюк. Він повідомив, що в області працює ППО.

“Просимо всіх бути в укриттях! Над Буковиною зафіксовано проліт ракети. Бережіть себе! Чернівецька область працює ППО, залишайтесь у укриттях!”, – написав Запаранюк.

У Тернополі також повідомляють про вибухи. Голова Тернопільської ОДА написав, що повну інформацію про ситуацію нададуть пізніше.

“Друзі, не панікуємо, залишаємося в укриттях. Вся офіційна інформація пізніше”, – повідомив Труш.

Згодом Труш додав, що на Чортківщині працювали сили ППО.

“Мешканці Тернопільської області могли чути вибухи. Працювали сили протиповітряної оборони на Чортківщині. На місце виїхали фахівці. Наслідки повідомлю пізніше”, – написав Голова Тернопільської ОДА.

На Львівщині стало відомо про вибухи, а згодом і про потрапляння до одного з військових об’єктів. Інформацію про ракетне влучення підтвердив голова Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький.

“Львівщина: працювала ППО. Деталі пізніше. Залишайтесь у укриттях! Небезпека ще триває”, – написав Козицький.

Пізніше він додав, що є влучення у військовий об’єкт.

“Що відомо на даний момент: потрапили в один із військових об’єктів у Львівській області. Це повторне попадання в цей об’єкт. Знищено військове майно, жертв немає. Об’єкт у Золочівському районі. 3 ракети, 2 влучення. 1 ракету збили наші сили ППО”, – повідомив голова Львівської ОДА.





ІНШІ НОВИНИ