Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера “Дженоа”

Головного тренера “Дженоа” Андрія Шевченка було відправлено у відставку. Про це повідомляє прес-служба італійського клубу.

Інформація про те, що Андрія Шевченка можуть звільнити з посади головного тренера клубу “Дженоа”, з’явилася вже раніше у ЗМІ. Проте говорили, що керівництво клубу побоювалося відставки через фінансові умови – надто велика сума відступних, прописана у контракті. За даними у ЗМІ, тепер клубу доведеться виплатити 10 мільйонів євро компенсації.

Раніше стало відомо, що кандидатами на посаду тренера “Дженоа” є Давіде Баллардіні та Роландо Маран, які тренували команду раніше та все ще пов’язані з нею контрактом. Вони можуть замінити Шевченка на посаді головного тренера.

Шевченко очолив “Дженоа” 7 листопада 2021 року. Його контракт із клубом був розрахований до 2024 року. Під керівництвом Шевченка “Дженоа” провів дев’ять матчів у чемпіонаті Італії, у яких тричі зіграв унічию та зазнав шість поразок. В останньому матчі Шевченко, як головний тренер італійського клубу, програв “Мілану” (1:3) у Кубку Італії.

Наразі “Дженоа” посідає 19-е місце у Серії А.





ІНШІ НОВИНИ