Ф’юрі назвав суму, заради якої готовий провести бій із переможцем реваншу Усик – Джошуа

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі завершив кар’єру боксера, проте може повернутися в ринг заради поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу дивізіону.

“Циганський король” розглядає можливість провести бій із переможцем другого бою Олександр Усик – Ентоні Джошуа. За словами британського суперважковаговика, він вийде на ринг, якщо отримає за поєдинок 500 мільйонів доларів.

“Навіть 200 мільйонів доларів мене сьогодні не влаштують. Я думаю, це буде половина того, що я хотів би отримати, після завершення кар’єри. Після відновлення кар’єри у мене є бажання заробити півмільярда. Мильна бульбашка – Джошуа луснула, так що дайте мені те, що я заслуговую, і я вирішу всі проблеми”.

Ф’юрі поділився думкою про спадщину, якщо український боксер вдруге здолає Джошуа.

“Якщо Усик знову поб’є Джошуа, то залишиться лише один чоловік, який врятує цю велику бійцівську націю Сполученого Королівства, і його звуть Тайсон Ф’юрі. Я можу вирішити всі проблеми. Для цього потрібно зробити лише один дзвінок, але це буде коштувати півмільярду”, – наводить слова британського боксера Boxingnews24.

Нагадаємо, в останньому бою, який пройшов у квітні поточного року, Ф’юрі нокаутував Ділліана Вайта. Зазначимо, реванш Усик – Джошуа може відбутися 20 серпня. Очікується, що другий бій пройде у Саудівській Аравії на арені Jeddah Super Dome.





ІНШІ НОВИНИ