Вчені: коронавірус може залишатися в легенях пацієнтів, що видужали

Китайські вчені провели дослідження і з'ясували, що пацієнти, які перехворіли коронавірусом, можуть як і раніше містити частки небезпечної інфекції глибоко в легенях. При цьому...

Експерти назвали 5 небезпечних наслідків вживання чаю

Чай - улюблений напій для багатьох. Він несе в собі масу користі: зменшує запалення, знижує ризик хвороб серця і деяких хронічних захворювань, підтримує належний...

Лікар-онколог рекомендує пити воду для здоров’я кишечника

Лікар-онколог і проктолог Олена Смірнова розповіла в Instagram про те, що звичка регулярно пити воду допомагає зміцнити здоров'я кишечника. «Часто цілком здорові психічно пацієнти говорять...

Експерти назвали продукти, які знижують рівень цукру в крові

Деякі продукти допомагають знизити рівень цукру в крові. Якщо включити їх в свій щоденний раціон - це допоможе нормалізувати стан організму. Натуротерапевт Тетяна Кисельова розповіла,...

Кардіолог розповів про ефективні способи боротьби з високим тиском

Кардіолог попереджає, що для зниження високого тиску тільки прийому ліків може бути не достатньо, і рекомендує вводити в образ життя зміни, що дають гіпотензивний...

МОЗ заявив про відновлення роботи відомства

Робота Міністерства охорони здоров'я України розблокована рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва, повідомляє прес-служба відомства. У відомстві зазначили, що "на сьогодні робота МОЗ розблокована і...

Лікар розповіла, кому корисно або шкідливо пити воду з лимоном

Пити воду з лимоном - це корисне та шкідливе заняття, про це в своєму Instagram-акаунті розповіла лікар ендокринолог Катерина Янг. Спеціаліст пояснила, кому корисно і...

Вчені пояснили, коли лінь є ознакою важкого захворювання

Згідно з новим дослідженням вчених з Кембриджського університету (Великобританія) апатія може допомогти передбачити деякі форми деменції за багато років до появи основних симптомів цього...

Рафіновані продукти: що собою представляють і наскільки вони шкідливі для здоров’я

Сьогодні полиці магазинів під завал забиті рафінованими продуктами, етикетки яких рясніють інформацією про їх суцільну користь. І судячи з того, наскільки активно розкуповують такі...

Вчені: вживання м’яса сприяє хворобам з високим ризиком смерті

На думку вчених, регулярне вживання будь-якого м'яса, включаючи домашню птицю, сприяє розвитку таких захворювань, як діабет, рак, серцево-судинні хвороби. Журнал BMC Medicine опублікував результати дослідження...

Нове