Пилососи Electrolux гарантують чистоту вашої оселі

Важко вибрати та купити кращий пилосос, який відповідає всім вашим потребам. Однак пилососи Electrolux володіють такими інноваційними характеристиками, які здатні задовільнити навіть найвибагливішого користувача. Гарна побутова техніка для прибирання будинку повинна бути ергономічною і простою в експлуатації, а також добре збирати пил та не псувати повітря. Зручний пилосос Electrolux без мішка для збору пилу забезпечує не тільки високу швидкість якісної роботи, але і не створює проблем під час використання, оскільки легкий по вазі і вимагає мінімуму догляду.

Величезний асортимент агрегатів, представлений на сайті http://electrolux-partner.com.ua/electrolux/cat/chistota-v-dome/pyilesosyi, може збентежити недосвідченого покупця. Але є незаперечні авторитети, визнані в усьому світі, і пилососи Електролюкс з лінійки Ultra One одні з них. Вони надзвичайно потужні, з однаковим успіхом прибирають підлогу, видаляють шерсть домашніх улюбленців і чистять пил зі стін. Якщо ви вирішили купити пилосос Electrolux для прибирання квартири, тоді на вас чекає приємний бонус у вигляді чистого повітря, яке проходить через пристрій, та практично безшумної роботи.

Модернізація виробництва дозволила компанії створити своєрідний технічний шедевр. Модний пилосос Електролюкс без мішка для збору пилу серії UltraPerformer не має традиційного мішка-пилозбірника, що дозволило створити потужний, і в той же час економічний прилад. І жодних зайвих витрат енергії на подолання щільних шарів тканини. Для даного приладу цілком достатньо буде пройтися щіткою один раз для досягнення ідеальної чистоти.

Сучасні технології дозволяють пилососам робити не тільки сухе, але і вологе прибирання. Новий миючий пилосос Electrolux допомагає господині впоратися з забрудненнями на різних поверхнях. У комплект зазвичай входить основна насадка, насадка, що чистить килими і адаптер, що дає можливість мити міцні поверхні, а також знімний пристрій, призначений для м’яких меблів або маленьких за площею поверхонь і щітка для відмивання від пилу делікатних покриттів. Рівень шуму техніки з миючим ефектом нітрохи не вищий за звичайну, а є і спеціальні моделі UltraSilencer, виготовлені за технологією AeroPro для того, щоб перемогти небажаний шум.

Максимальна енергоефективність говорить на користь того, щоб купити пилосос Електролюкс вже сьогодні, поки їх не розкупили поціновувачі оптимізованих конструктивних рішень.





ІНШІ НОВИНИ